СУМСЬКА
ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА






В этом разделе:



«PASTOURELLE» – НЕПОВТОРНИЙ БУКЕТ СМАКІВ
«PASTOURELLE» – НЕПОВТОРНИЙ БУКЕТ СМАКІВ 04.04.2019

Знайомтеся, новий бренд Сумщини «PASTOURELLE». Ця торгова марка представляє м’які сири Камамбер, Брі, виготовлені за давніми французькими технологіями. Їх унікальність – у поєднанні високих мікробіологічних та смакових характеристик. Тож сподіваємось, що невдовзі вони посядуть почесне місце у світовій колекції провідних торгових марок. Продукція ТМ «PASTOURELLE» випускається ТОВ «Алтинівський сирзавод». Компанія заснована 2014 року. Це єдиний в Україні виробник сирів з пліснявою. Підприємство розташоване в екологічно чистій зоні і зберігає унікальні місцеві традиції виробництва молока та сиру.

Містечко Кролевець знане далеко за межами України. Такої слави воно зажило завдяки всесвітньо відомим рушникам, які внесені до реєстру нематеріальної культурної спадщини України і готуються до входження у репрезентативний список ЮНЕСКО.

Наразі ж Кролевець має всі шанси прославитися своїми сирами виробництва «Алтинівського сирзаводу». Там з любов'ю і натхненням справжні професіонали варять м'які сири в білій плісняві ​​та сири з обмитою скоринкою: Брі, Брі з прованськими травами, Брі з паприкою, Камамбер, Камамбер в попелі, Камамбер у вині та перлину – Реблошон. Асортимент кролевецьких сирів налічує 15 найменувань. І це не межа, переконана очільниця підприємства Юлія ЛИСЮК.

     

На полицях магазинів Києва та України їх можна придбати під брендом «PASTOURELLE» як в головах, так і в індивідуальній екологічній упаковці.

«Сири нашого бренду, за відгуками цінителів, володіють унікальним смаковим звучанням, сирне тісто ніжне і пластичне, м'яке. Сир тане в роті й має тонкий, ледь вловимий, грибний смак з відтінком молока і цвілі, – ділиться відчуттями директор ТОВ «Алтинівський сир завод». – Ключову роль, при цьому, відіграє сировина. Для виробництва сиру ми закуповуємо в постачальників молоко, переважно корів голштинської породи. Воно є рідкісним за високими показниками жиру і білку, а також за мікробіологічними показниками. Пояснення цьому просте: виробництво розташоване в екологічно чистій зоні. Тож молоко тут солодке, цільне, воно вбирає в себе енергетику сумської землі. Ми не женемося за здешевленням продукції, на перше місце ставимо якість. Всі виробничі процеси ретельно контролюються. Усе це в комплексі дозволяє отримати унікальний сир. Вживати його слід повільно, отримуючи насолоду від кожного шматочка, від кожної найтоншої нотки неперевершеного смаку».

За словами пані Юлії, у виробництві ТОВ «Алтинівський сирзавод» задіяне високопродуктивне устаткування німецької фірми ALPMA. Компанія сертифікована ISO 22000:2007 і працює в системі управління безпекою харчових продуктів.

«Ми прагнемо дати людям можливість вибору якісного продукту, розвивати культуру споживання м'яких натуральних сирів з білою пліснявою, виробляючи здорову і безпечну продукцію з натурального молока. Це невід'ємна частина розвитку бренду «PASTOURELLE», – акцентує Юлія Лисюк.

Продукція ТМ «PASTOURELLE» є доволі корисною. Завдяки бактеріям вона сприяє покращенню функціонування травлення та кишкової мікрофлори, зміцненню кісток та зубної емалі.

Вона ідеально смакує за кімнатної температури. Чудово поєднується з фруктами, ягодами, горіхами, овочам, крекерами, прекрасно розкривається у поєднанні з ігристим, а також білим або червоним вином.

Упаковка сиру з пліснявою вимагає особливого підходу. Це живий організм, який дозріває упродовж всього терміну придатності – 60 днів. І увесь цей час сир має «дихати». Тому його можна укладати тільки в один ряд, застосовуючи ящики зі спеціальними отворами і ніжками.
Доставка сиру споживачам здійснюється транспортом підприємства з рефрижератором для забезпечення постійного температурного режиму і вологості повітря під час перевезення, що виключає можливість негативного впливу на продукцію.

Поряд з виконанням комерційних завдань компанія дбає про збереження довкілля, забезпечує належні умови праці, бере активну участь у житті місцевої громади.

«Алтинівський сир завод» є членом Сумської торгово-промислової палати. Нагороджений національним сертифікатом «Вибір споживача-2018». 2019 року підприємство здобуло перемогу в конкурсі крафтового сиру Ukraine cheese awards day в номінації «Кращий Брі». Компанія прагне освоювати іноземні ринки, експортувати сири до країн Європи.

ТОВ «Алтинівський сирзавод»

Юр. адреса: 01013, м. Київ,

Вул. Промислова, буд 4/7, офіс 10

Тел.: (044) 228-08-27

e-mail: salse@brie.com.ua

manager@brie.com.ua

brie.com.ua


Возврат к списку


Материалы по теме:

.
© Сумская торгово-промышленная палата
e-mail: chamber@cci.sumy.ua,   2006 - 2016 гг
Разработка сайта - Мэджик А