СУМСЬКА
ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА






У цьому розділі:



ЗАПРОШУЄМО НА СЕРІЮ ВЕБІНАРІВ МІКРОФЕРМЕРСТВО У ТВАРИННИЦТВІ
ЗАПРОШУЄМО НА СЕРІЮ ВЕБІНАРІВ МІКРОФЕРМЕРСТВО У ТВАРИННИЦТВІ 29.08.2022

Ви отримаєте цінну інформацію від експертів-практиків та визначитесь з напрямком організації фермерської справи у тваринництві, та дізнаєтесь як покращити результати фермерського виробництва.

Під час вебінарів розкладемо все по поличках:

  • З чого варто починати та як налаштувати роботу

  • На які прибутки можна розраховувати

  • Яких помилок зазвичай припускаються початківці

  • Які витрати та за рахунок чого можна заощадити, а за рахунок чого не варто

  • Чим кормити та як лікувати

  • Що треба знати про вимоги та законодавство

  • Як залучити кошти, які не треба буде повертати

Час проведення вебінарів з 10.00-12.00 онлайн у форматі ZOOM конференції.

АНКЕТА ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ

Вебінари з мікрофермерства проводятьсяться при підтримці швейцарсько-українського Проєкту «Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії.

Програма:

30 серпня

- Чому ми вибираємо бджільництво? Руденко Є. В., доктор ветеринарних наук, професор, член-кореспондент НААН, Заслужений працівник сільського господарства України, відомий фахівець в галузі бджільництва.

- Свинарство як бізнес, з чого почати та як досягти успіху. Подобєд Л. І., доктор с.- г. наук, професор, консультант з питань оптимізації годівлі з метою отримання максимального продуктивного ефекту при мінімальних витратах кормів.

31 серпня

- Як агровиробнику отримати грант на розвиток підприємництва Корогод О. М. - Голова Громадської спілки "Органічна Україна", координатор проекту «Агріфуд Взаємодія», тренер консультант з розвитку підприємництва; фахівець з консолідації органічних виробників, пошуку партнерів та ринків збуту. Бережна С.О. – бізнес тренер, консультант з розробки бізнес планів.

1 вересня

- Особливості виконання вимог Харчового Законодавства та Законодавства про здоров’я та благополуччя тварин малими фермерами у галузі тваринництва. Оглашенний Ю.І., кандидат хімічних наук, експерт з безпечності харчових продуктів, учасник розробки харчового законодавства і стандартів.

2 вересня

- Перспективи організації власної справи з виробництва і переробки продукції вівчарства.

Помітун Іван Андрійович, доктор наук, професор, експерт - дорадник з питань зоотехнії. Автор книг, винаходів у галузі вівчарства



Возврат к списку


Материалы по теме:

.
© Сумская торгово-промышленная палата
e-mail: chamber@cci.sumy.ua,   2006 - 2016 гг
Разработка сайта - Мэджик А