29.08.2022
Ви отримаєте цінну інформацію від експертів-практиків та визначитесь з напрямком організації фермерської справи у тваринництві, та дізнаєтесь як покращити результати фермерського виробництва.
Під час вебінарів розкладемо все по поличках:
-
З чого варто починати та як налаштувати роботу
-
На які прибутки можна розраховувати
-
Яких помилок зазвичай припускаються початківці
-
Які витрати та за рахунок чого можна заощадити, а за рахунок чого не варто
-
Чим кормити та як лікувати
-
Що треба знати про вимоги та законодавство
-
Як залучити кошти, які не треба буде повертати
Час проведення вебінарів з 10.00-12.00 онлайн у форматі ZOOM конференції.
Вебінари з мікрофермерства проводятьсяться при підтримці швейцарсько-українського Проєкту «Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії.
Програма:
30 серпня
- Чому ми вибираємо бджільництво? Руденко Є. В., доктор ветеринарних наук, професор, член-кореспондент НААН, Заслужений працівник сільського господарства України, відомий фахівець в галузі бджільництва.
- Свинарство як бізнес, з чого почати та як досягти успіху. Подобєд Л. І., доктор с.- г. наук, професор, консультант з питань оптимізації годівлі з метою отримання максимального продуктивного ефекту при мінімальних витратах кормів.
31 серпня
- Як агровиробнику отримати грант на розвиток підприємництва Корогод О. М. - Голова Громадської спілки "Органічна Україна", координатор проекту «Агріфуд Взаємодія», тренер консультант з розвитку підприємництва; фахівець з консолідації органічних виробників, пошуку партнерів та ринків збуту. Бережна С.О. – бізнес тренер, консультант з розробки бізнес планів.
1 вересня
- Особливості виконання вимог Харчового Законодавства та Законодавства про здоров’я та благополуччя тварин малими фермерами у галузі тваринництва. Оглашенний Ю.І., кандидат хімічних наук, експерт з безпечності харчових продуктів, учасник розробки харчового законодавства і стандартів.
2 вересня
- Перспективи організації власної справи з виробництва і переробки продукції вівчарства.
Помітун Іван Андрійович, доктор наук, професор, експерт - дорадник з питань зоотехнії. Автор книг, винаходів у галузі вівчарства