ЗАПРОШУЄМО НА СЕРІЮ ВЕБІНАРІВ МІКРОФЕРМЕРСТВО У ТВАРИННИЦТВІ

Ви отримаєте цінну інформацію від експертів-практиків та визначитесь з напрямком організації фермерської справи у тваринництві, та дізнаєтесь як покращити результати фермерського виробництва. Під час вебінарів розкладемо все по поличках: – З чого варто починати та як налаштувати роботу – На які прибутки можна розраховувати – Яких помилок зазвичай припускаються початківці – Які витрати та за рахунок чого можна заощадити, а за рахунок чого не варто – Чим кормити та як лікувати – Що треба знати про вимоги та законодавство – Як залучити кошти, які не треба буде повертати Час проведення вебінарів з 10.00-12.00 онлайн у форматі ZOOM конференції. АНКЕТА ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ [ https://docs.google.com/forms/d/1gXlvYmK3QfsftvoC58MXIftrzmQKQGr176R6n9chVC4/viewform?fbclid=IwAR1xoZLkFQdf9HHxTPFmDoCjDxN8KBLekPUh_V_g-eDDCR–Z-qJ4aHVFdM&edit_requested=true ] Вебінари з мікрофермерства проводятьсяться при підтримці швейцарсько-українського Проєкту «Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії. Програма: 30 серпня – Чому ми вибираємо бджільництво? Руденко Є. В., доктор ветеринарних наук, професор, член-кореспондент НААН, Заслужений працівник сільського господарства України, відомий фахівець в галузі бджільництва. – Свинарство як бізнес, з чого почати та як досягти успіху. Подобєд Л. І., доктор с.- г. наук, професор, консультант з питань оптимізації годівлі з метою отримання максимального продуктивного ефекту при мінімальних витратах кормів. 31 серпня – Як агровиробнику отримати грант на розвиток підприємництва Корогод О. М. – Голова Громадської спілки “Органічна Україна”, координатор проекту «Агріфуд Взаємодія», тренер консультант з розвитку підприємництва; фахівець з консолідації органічних виробників, пошуку партнерів та ринків збуту. Бережна С.О. – бізнес тренер, консультант з розробки бізнес планів. 1 вересня – Особливості виконання вимог Харчового Законодавства та Законодавства про здоров’я та благополуччя тварин малими фермерами у галузі тваринництва. Оглашенний Ю.І., кандидат хімічних наук, експерт з безпечності харчових продуктів, учасник розробки харчового законодавства і стандартів. 2 вересня – Перспективи організації власної справи з виробництва і переробки продукції вівчарства. Помітун Іван Андрійович, доктор наук, професор, експерт – дорадник з питань зоотехнії. Автор книг, винаходів у галузі вівчарства

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

SUMY CHAMBER OF
COMMERCE AND INDUSTRY

СУМСЬКА ТОРГОВО-
ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА
Поштова адрес: 40030, м.Суми, а/с 105
Телефони: +38 (0542) 600-390 (приймальня)
2025 - © by Sumy chamber of commerce & industry. Design & Programming by St/Co