Захід проводиться в межах Програми розвитку агропромислового комплексу Сумської області на період до 2027 року, затвердженої рішенням Сумської обласної ради від 23.07.2021р. ЩО: зустріч на тему: «Кооперація у сфері вирощування, збуту, переробки цикорію та розвитку зеленого туризму». КОЛИ: 17 грудня 2021 року, о 10:00 год. ДЕ: Офлайн – будинок культури, с. Верхня Сироватка, Сумський район, Сумська область. Онлайн – платформа ZOOM. ПРОГРАМA [ /services/novini/news_stpp/Prog_1712.pdf ] [ /services/novini/news_stpp/Prog_1712.pdf ] МЕТА: виявлення та спонукання діючих фермерів та власників земельних ділянок, які ще не мають підприємницького статусу, до ведення прибуткового сільського господарства на території Сумської області. ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ: фермери та власники особистих селянських господарств Сумської області. Для участі у зустрічі, просимо зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWSYX1Zv2t-MLVX_pVazNimm7x5mxJneqYJwBtqh_tPniOOg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 [ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWSYX1Zv2t-MLVX_pVazNimm7x5mxJneqYJwBtqh_tPniOOg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 ] або за тел. 067-542-91-19 або 066-055-40-66. Для отримання додаткової інформації звертайтеся за тел. 067-542-91-19 або 066-055-40-66, [email protected] [ mailto:[email protected] ] , Світлана Колодяжна, сільськогосподарський дорадник, спеціаліст-юрисконсульт СумськоїТПП. Захід відбудеться з дотриманням карантинних обмежень! Учасників, які не мають зелений COVID-сертифікат, або негативний результат ПЛР-тестування чи експрес-тестування на антиген (дійсний 72 години), або сертифікат про одужання, просимо підключитися до зустрічі ОНЛАЙН. Просимо при використанні матеріалів статті вказувати джерела інформації: сайт, сторінку Facebook Сумської торгово-промислової палати. При публікації інформації на Facebook робити ЛИШЕ ПЕРЕПОСТ статті. Сподіваємося на Ваше взаєморозуміння.
СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ДОРАДЧА СЛУЖБА СУМСЬКОЇ ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВОЇ ПАЛАТИ ЗАПРОШУЄ ОСОБИСТІ СЕЛЯНСЬКІ ГОСПОДАРСТВА ТА ФЕРМЕРІВ РЕГІОНУ НА ЗУСТРІЧ, ПРИСВЯЧЕНУ ТЕМІ КООПЕРАЦІЇ У СФЕРІ ВИРОЩУВАННЯ, ЗБУТУ, ПЕРЕРОБКИ ЦИКОРІЮ ТА РОЗВИТКУ ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ
