Шановні члени Сумської ТПП, запрошуємо Вас взяти участь у тренінгу, присвяченому підготовці підприємств до виконання вимог до безпечності харчової продукції, які висуваються на міжнародних ринках. КОЛИ: 16 лютого 2021 року 10-00 в дистанційному режимі за посиланням: https://us04web.zoom.us/j/618054927?pwd=T3lsZ2pIU01HODd4U0tmLzFGUXVYdz09 [ https://us04web.zoom.us/j/618054927?pwd=T3lsZ2pIU01HODd4U0tmLzFGUXVYdz09 ] Бажаючим взяти участь у тренінгу прохання зареєструватися через форму:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8JWc6aReVCsdIWruBH3OzMaEMokD9ST-_mj3-kUgifPKWvA/viewform [ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8JWc6aReVCsdIWruBH3OzMaEMokD9ST-_mj3-kUgifPKWvA/viewform ] або повідомити за ел.адресою: [email protected] [ mailto:[email protected] ] Тренінг проводиться в рамках проекту з підготовки підприємств до державних перевірок та наступного виконання вимог законодавства ЄС, який реалізує ГО “Аналітичний центр Аграрного союзу України” у партнерстві з Торгово-промисловою палатою України та регіональними торгово-промисловими палатами, за підтримки програми МАТРА Посольства Нідерландів в Україні. Під час тренінгу керівники та провідні фахівці підприємств аграрного сектору та виробники харчових продуктів отримають інформацію про основні нормативні документи ЄС, які стосуються безпечності харчових продуктів, ознайомляться з тим, яким чином працює сучасна система ринкового контролю. Детальніше читайте за посиланням: https://www.facebook.com/ucci.org.ua/posts/1998354176974194 [ https://www.facebook.com/ucci.org.ua/posts/1998354176974194 ]
ЗАПРОШУЄМО НА ТРЕНІНГ ПО ПІДГОТОВЦІ ПІДПРИЄМСТВ ДО ВИКОНАННЯ ВИМОГ ДО БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ, ЯКІ ВИСУВАЮТЬСЯ НА МІЖНАРОДНИХ РИНКАХ.
