У заході взяло участь до 100 осіб та понад 20 підприємств регіону. Семінар провели сертифіковані тренери у сфері безпечності харчових продуктів від Сумської ТПП, компанії «Alimentarius system management» та СНАУ. В ході конструктивного діалогу було розглянено: – законодавчу базу щодо обов’язкового впровадження системи НАССР, – систему простежуваності за принципом «крок вперед – крок назад», – вибір постачальника та вхідний контроль продуктів харчування, – сертифікацію на продукти харчування, – правила визначення предмета закупівель, – процедуру та способи закупівель продуктів харчування, – послуг з ремонту харчоблоків, – оформлення вимог до предмета закупівлі та оформлення тендерної документації, – специфікацію виробничого інвентаря та використання безпечних допоміжних та пакувальних матеріалів для продуктів харчування. Насамкінець, тренери семінару наголосили слухачам на важливість розуміння системи НАССР в роботі, пов’язаній з виробництвом харчових продуктів. Загалом захід відбувся у форматі відкритого діалогу, учасники семінару мали змогу отримати інформативні та змістовні відповіді на свої питання. Скачати презентації [ https://drive.google.com/file/d/1jh-pQSxD7d4GCuVJ2X3wDS_7_LPZj2iu/view?usp=sharing ] [ /sumy/nas_1.jpg ] [ /sumy/nas_2.jpg ] [ /sumy/nas_3.jpg ] СУМСЬКА ТПП ПРАЦЮЄ НА РЕЗУЛЬТАТ!
28 СЕРПНЯ СУМСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПРОВЕЛА ОНЛАЙН СЕМІНАР ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ СУМЩИНИ НА ТЕМУ: «ЗАКУПІВЛЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ТА ОБЛАШТУВАННЯ ХАРЧОБЛОКІВ ВІДПОВІДНО ДО ПРИНЦИПІВ НАССР»
